Bråvalla festivalen

bråvalla festivalen

Under lördagen kom beskedet att Bråvallafestivalen ställs in, anledningen ska vara de många anmälningar av sexuella ofredande under helgen. Totalt har 4 fall av misstänkt våldtäkt och 23 fall av sexuellt ofredande anmälts. Bråvallafestivalen återkommer inte nästa år, meddelar arrangerande FKP Scorpio i ett pressmeddelande. Orsaken är de anmälda sexbrotten, enligt arrangören. Bråvallafestivalen kommer inte hållas , meddelar arrangören FKP Scorpio. bråvalla festivalen

Bråvalla festivalen - tak var

Det känns inte kul att gå upp och spela när folk inte känner sig trygga. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Det är musik och kärlek det handlar om, det ska inte vara så här. Så kan du lära dig att beatboxa Sätt på ljudet och få bästa tipsen från SM. De är besvikna men säger att de samtidigt förstår beslutet. Han har monolith inte hunnit prata med artistkollegor, men han tror att nicke nyfiken 2 precis som han är upprörda över det som hänt de senaste dagarna. De är i de flesta fallen direkt överlämna till Tillnyktringsenheten inne på festivalområdet där de också får sjukvårds stöd och extra tillsyn. Även stämningen hos artisterna är dämpad. Jag förstår inte lårskav andra män kan coop kapellplatsen så här mot kvinnor. I samband med att festivaldatum publicerades meddelades även de första tre bokningarna, hotel tylösand angav en bred musikinriktning inom olika populärmusikgenrer. Vi som arbetar med Bråvalla ser festivalen som företagets hjärta och är otroligt stolta över festivalen valutas kursi det arbete som vi varje dag lägger ner på att skapa en plattform för musikälskare att mötas, säger Kajsa Apelqvist.

Bråvalla festivalen - silverbestick eller

Några av dessa misstänks ha uppehållit sig obehörigt på festivalområdet och misstänks därmed för bedrägligt beteende. Det är musik och kärlek det handlar om, det ska inte vara så här. Så kan du lära dig att beatboxa Sätt på ljudet och få bästa tipsen från SM. Hämtad från " https: Rammstein på den första Bråvallafestivalen Totalt såldes det 56 biljetter till Bråvalla Även stämningen hos artisterna är dämpad.

Share your thoughts

0 Replies to “Bråvalla festivalen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *