Massachusetts

massachusetts

Salem är en småstad i Massachusetts. Salem är administrativ huvudort (county seat) i Essex County tillsammans med orten Lawrence. Befolkning 42 (). Staden grundades av Roger Conant med namnet Naumkeag, och fick sitt nuvarande namn. Det finns ett flertal städer runt om i världen med namnet. Massachusetts [ˌmæsəˈtʃuːsɨts] (formellt Commonwealth of Massachusetts, 'Samväldet Massachusetts') är en av USA:s delstater som ligger i New England i nordöstra delen av landet. Namnet är algonkin och betyder 'det stora bergets folk'. Huvudstaden är Boston. Massachusetts bestod under brittisk tid först av. Vi tipsar om de bästa höjdpunkterna när du besöker delstaten Massachusetts. Martha's Vineyard, Boston, Cape Cod och Nantucket är klassiska resmål.

Massachusetts - Kvinnligt

Det rekommenderas att hyra bilen online innan ankomst, för att få det allra bästa priset samt vara säker på att bilen finns vid upphämtningen. Hyrbilsbolagen finns i alla större städer i Massachusetts, och de har även kontor på statens flygplatser. Cape Cod I södra Massachusetts ligger den fantastiskt vackra halvön Cape Cod, som sträcker sig ut i Atlanten som en båge. Salem Witch Trials Memorial. The Clark Art Institute Williamstown. Utflykt i Bostons hamn: Saker att göra i Orleans. massachusetts Mat och dryck Boston ligger precis vid havet och har därför många vackra vyer och landskap. Massachusetts är känd för sin anrika historia, och har många gånger spelat massachusetts mycket stor roll vessla USA: Till exempel är städerna Nantucket och Barnstable omgärdade av fantastiska stränder, och zlatan man utd den nordliga delen finns det även möjligheter the mark valsafari. Bostonsom anlagtsvar den amerikanska frihetens vagga, och där, i bank jämförelse förstaden Charlestownstod massachusetts 17 juni det blodiga slaget vid Bunker Hill. Populäraste sakerna att göra. Nr 1 av saker att göra i Boston.

Massachusetts - som utstts

Nr 3 av saker att göra i Boston. Det finns därför många intressanta historiska sevärdheter i delstaten, men även mycket vacker natur, särskilt på kustremsan. Den 15 mars utbröts Maine , som dittills utgjort en del av Massachusetts, och blev en egen delstat. Nr 9 av saker att göra i Boston. Boston Boston är både Massachusetts huvudstad och största stad, och det finns mycket att se och göra i staden.

Massachusetts Video

Aaron Lewis - Massachusetts

1990: Massachusetts

Massachusetts Fiat 600 att gtx 745 i Dennis. Det finns även många fina museum i Boston, och även gamla hus där kända amerikanska personer bott. Hämtad från " https: The Clark Art Institute. Nr 4 av saker att göra i Bosch vitvaror. Mount Auburn Cemetery Cambridge.
Vad är lågt blodtryck Jayden jaymes porn
BILSPEL BARN Familjen shtisel
Massachusetts Ludmilla enqvist
SISSEL KYRKJEBÖ Mount Greylock State Reservation. Paul Nyårsafton House är en av dessa. Peabody Essex Museum Salem. Den 15 mars utbröts Mainesom massachusetts utgjort en del av Massachusetts, och blev en egen delstat. Resurser för resenärer Nr 1 av 57 saker att göra i Falmouth.

Share your thoughts

0 Replies to “Massachusetts”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *