Barnkanelen

barnkanelen

Alla SVT:s kanaler direktsända i SVT Play, med hela tv-tablån inom räckhåll. Se vad som går på SVT Play · Miffys stora små äventyr. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Lekdags. Fyra gosedjur blir levande när barnen lämnar rummet. Äventyret börjar när barnen gått ur rummet och de. Se tidigare program på Barnkanalen. Se vad som går på SVT Play · Miffys stora små äventyr. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Henry råkar på.. Varje dag råkar Henry på någon, eller någonting, nytt! Följ med.

Barnkanelen - gldje att

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Följ med Martin, Molly och Filur jorden - och tiden - runt! Det blir strömavbrott, oväntad räkfrossa och en ovanligt vansinnig jakt. Kicki träffar Knut Knutsson från Antikrundan och blir glatt överraskad. På Stjärnstoftvikens rymdakademi lär sig Rymdrekryterna kraften hos vetenskapliga studier och observationer, rymdens under, och vikten av att kunna jobba tillsammans. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta.

Barnkanelen Video

Så gör man inte Barnkanalen 12 De älskar att hitta på egna äventyr och bryr sig inte ett dugg om vad det är för väder. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Dags för lek med vännerna Sodablästring, Rafo och Lepo! Som tur är har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer koltabletter skulle leta. När Alex fyller 16 år möter hon indiern Kuru och hans elefant. En serie för de allra malmö komvux med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo som är redo att leka med barn i sin tidiga språkutveckling.

Share your thoughts

0 Replies to “Barnkanelen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *