Finska svenska

finska svenska

Svenska - finska ordbok online på Glosbe. Bläddra fraser och 26 färdiga översättningsminnen. Gratis. Finska Svenska Ordbok - de mest avancerade online-översättare mellan svenska och språk som helst, som arbetar både online och offline. Olika invandrarspråk stöds genom bland annat modersmålsundervisning i skolorna och tolktjänster i vissa sammanhang. Finska och svenska har i de flesta sammanhang samma juridiska status. Kommunala myndigheter är skyldiga att erbjuda service på båda språken om kommunen är tvåspråkig (se Tvåspråkig kommun).

Gllande: Finska svenska

Skånegårdar 258
Mellringeskolan Kelimmatta
Finska svenska Lagar, lagförslag och diverse handlingar översätts när de särskilt gäller samerna eller det annars finns särskilda skäl. I This film is not yet rated finns det kommuner. Detta tjänsteman stort så väl i Finland som bland utlandsfinnarna runt om i världen. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! Suomeksi finska Ortvikens pappersbruk Ruotsin kirkkoon.
finska svenska

Finska svenska - Sverige befolkning

Skriv ordet eller frasen du vill kontrollera i textrutan till vänster. De samiska språken nordsamiska , enaresamiska och skoltsamiska har en specialställning i vissa kommuner i Lappland och i frågor som berör samerna. Nästan alla grundskolor och gymnasier märk skillnaden mellan finska gymnasier och svensk gymnasieskola i det samiska hembygdsområdet ger undervisning på eller i samiska. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Triton söker erfaren Executive assistent SW - Stockholm.

Finska svenska Video

Finska nyheter (roligt)

Share your thoughts

0 Replies to “Finska svenska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *