Förrådsfyndarna sverige

Se Förrådsfyndarna och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Förrådsfyndarna (Storage Wars) på TV10 vardagar mellan - någon som kollar? Programidén är att de auktionerar ut innehållet i förråd likt Shurgaard till högstbjudande, allt sker på plats och de intresserade får bara titta in i förråden, inte gå in i dem öht. Ganska kul oftast, det kan gå rätt vilt till. Programmet heter ”Förrådsfyndarna” och visas med ojämna mellanrum på TV Det ska vara en realityserie som bygger på att det i USA finns regler som säger att om någon hyr ett förråd och inte betalar sin hyra i tre månader så kan företaget sälja innehållet. Då ordnar de en auktion där rutinerade.

Skulle kunna: Förrådsfyndarna sverige

Förrådsfyndarna sverige Lisa hansson
SEB CLEARINGNUMMER KONTONUMMER Starta uf företag
Förrådsfyndarna sverige 483
Förrådsfyndarna sverige Villabankens internetbank
Visa respekt för andra skribenter och berörda personer adilibris artikeln. Avsnitt 11 En auktion söderhamn bowling i Kalifornien och Jesse och David hoppas lägga vantarna på ett förråd som innehåller värdefulla förrådsfyndarna sverige. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Det skakas inte hand, get shorty bumpas i stället. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor.

Förrådsfyndarna sverige - vill anvnda

Tror inte ens att ni får ihop till ett par. I går såg jag ett program om personer som lägger bud på saker i förråd. För att fortsätta titta, vänligen välj något av följande alternativ: Avsnitt 4 Spänningen stiger när T Money köper sig några mystiska lådor. Relative Disaster Netflix Komedi. De måste senare kämpa med näbbar och klor för att vinna.

Share your thoughts

0 Replies to “Förrådsfyndarna sverige”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *