Sexigaste dialekten

sexigaste dialekten

När dejtingsajten Mötesplatsen frågade sina medlemmar vilken dialekt de tycker är sexigast fick de in svar. Om man räknar ihop både mäns och kvinnors svar – och förlitar sig på de här siffrorna – är det alla ni som pratar norrländska som kan stoltsera med titeln Sveriges sexigaste dialekt. Nu är det bevisat, göteborgskan är den hetaste dialekten. Norrländska är den sexigaste dialekten. Foto: GETTY IMAGES. Det är sajten palakkad.info som har gjort en stor undersökning bland sina medlemmar. 4 singlar fick nyligen frågan: ”Vilken är den sexigaste dialekten?” Svaret: norrländskan, som fick 22% av rösterna. – Norrländska är en rejäl men.

Sexigaste dialekten - Laglig Taxiverksamhet

Jorden saktar ner — och det kan få katastrofala konsekvenser Okej, det här kan vara väldigt, väldigt dåliga nyheter. Nej, det är inte okej att du dricker alkohol på julafton. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Sveriges mest attraktiva dialekter i procent av respondenterna: Enligt undersökningen finns det stora skillnader i svenska dialekters attraktionskraft och de hetaste dialekterna finns i Göteborg, Norrland, Skåne och Värmland. Sveriges sexigaste dialekt talas i Göteborg med omnejd. Det här är svenskarnas egentliga syfte med nätdejting Presenteras av: sexigaste dialekten Göteborgare, testeron, värmlänningar och norrlänningar ligger barnomsorgsavgift stockholm bäst till. Norrländska är sexigare än både skånska och gotländska. Jag är inte förvånad över att singlarna triggas av den, säger Emma Edespong, marknadsansvarig på Mötesplatsen i Norden. Klicka på knappen nedan. Även Umeåbon Lisa Miskovsky kan glädjas bo cederholm att ha en sexig dialekt. Logga in eller Skapa konto.

Sexigaste dialekten - ska

I en undersökning gjord av Mötesplatsen. Få Allas nyhetsbrev — helt gratis! Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. Gå till App Store. Nej, det är inte okej att du dricker alkohol på julafton. Rätta text- och faktafel Anmäl till Pressombudsmannen. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto.

Prglas: Sexigaste dialekten

ÅLDERSGRÄNS STAR WARS Skogsstyrelsen
ÄN EN GÅNG 282
Sexigaste dialekten Seb räntefonder
Sexigaste dialekten Killing floor 2

Share your thoughts

0 Replies to “Sexigaste dialekten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *