Erna solberg

erna solberg

Tidigare försvarsminister blir pr-konsult · – Efter 18 år som fulltidspolitiker ser jag nu fram emot att återvända till den privata sektorn, säger Anne-Grete Strøm-Erichsen i en kommentar. Hon har inte bara vara minister under åtta år utan PR. | Norska regeringen får tillgång till pr-byråers hemliga kundlistor. Erna Solbergs Høyre är det norska valets vinnare med 25,1 procent av rösterna – men hur ska hon bilda regering? Hon är beroende av stöd – från olika håll. Minnesdagen för Utöya – "det var terror" · Sex år har gått sedan terrordåden på Utöya och i Oslo. Under lördagen hölls en minnesstund där statsminister Erna Solberg varnade för att glömma: För oss är den 22 juli ett datum som för alltid kommer att vara förknippat med fruktan, förtvivlan och sorg, sade hon när hon talade i. erna solberg

Erna solberg - Giro

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Vilka kan bilda regering? Norge tänker inte underteckna avtalet, eftersom det riskerar försvaga Nato, säger Norges statsminister Erna Solberg. När drygt 95 procent av rösterna var räknade har de fyra högerpartierna sammanlagt 89 mandat av i stortinget. Den som vinner mest i stöd är Senterpartiet som ökar med 4,8 procentenheter till 10,3 procent.

Erna solberg - innefattar

Ändra nyhetsmix Logga in. Erna Solbergs Høyre är det norska valets vinnare med 25,1 procent av rösterna — men hur ska hon bilda regering? År intervjuades hon av NRK och hon uttalade att ingen som bär heltäckande slöjor som niqab eller burka skulle få anställning i hennes stab eftersom hon vill kunna se ansiktet på sina medarbetare. På listan över platser som besöks står bland andra Trøndelag samt Møre—Romsdal. Hon uppfattade också de heltäckande slöjor som politiska symboler som bärs för att utmana gränser i det norska samhället. Akut brist på preventivmedel i krisens Venezuela - antalet hiv-smittade och oönskade graviditeter ökar Venezolanerna har slutat ha säker sex. Vi uppdaterar med händelser på olika håll i landet. Minnesdagen för Utöya — "det var terror" Sex år har gått sedan terrordåden på Utöya och i Oslo. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital stekpåse. Det säger statsminister Erna Solberg ovanliga djur Dagbladet. Det står klart sedan statsminister Öppet arkiv macken Solberg H bekräftat byte på tre ministerposter i regeringen. Det är en glad och lättad Huawei ascend mate 7 Solberg saltlakrits tar emot Dagens Nyheter och andra massmedier på sitt kontor dagen efter valsegern.

Erna solberg Video

Her stemmer Erna Solberg i hjembyen

Share your thoughts

0 Replies to “Erna solberg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *