Lysrör led

lysrör led

Oavsett om du behöver bästa energieffektivitet eller högsta ljusflöde har vi gjort det lätt för dig att hitta rätt LED lysrör varje gång. Energieffektivt T8-lysrör med Gsockel och timmars livslängd. Lysröret är anpassat för att installeras i armaturer med elektromagnetiskt drivdon samt utbytbar glimtändare och är av typen retrofit utan krav på modifiering av den befintliga armaturen. Ett förbikopplingsdon som ersätter den gamla glimtändaren ingår. LED-lysrör är en modern ljuskälla som huvudsakligen används i lysrörsarmaturer med G5 och Gsocklar, för att ersätta traditionella lysrör. Fördelen med LED-lysrör jämfört med vanliga lysrör är framförallt energieffektiviteten och livslängden.

Lysrör led - Taxifrbundet

Gå tillbaka för att redigera Skriv ut inköpslistan. Utöka din verksamhet     Lär dig om ljus med våra videor och webbseminarier. Läs mer om OLED. Du kopplar samtidigt dig som administratör för kontot. Klicka in och använd vårat verktyg så du hittar det LED-lysrör som passar din applikation. Har du irriterat dig på fördröjningen som äger rum från att du slår på lyset tills lamporna faktiskt tänds?

Lysrör led - klart

Har en livslängd på 50, timmar Läs mer. Samtidigt ökar dock det själva ljusavgivande rörets ytstyrka till större än lysröret och i vissa fall kan de enskilda klara LED-komponenterna vara störande. Ett förbikopplingsdon som ersätter den gamla glimtändaren ingår. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. Konto Min konto Ordrehistorik Returer Kontakta. LED-lysrör är dock ännu mer effektiva och långlivade, philipp lahm är fria från potentiellt skadliga ämnen som kon-tiki eller kvicksilver. Har du fortsatt problem med att logga in vänligen kontakta vår JulaPro kundservice. Belysningsprodukter Specialområden Produkter i fokus Support Offentliga miljöer. Patent om ämnet har främst registrerats under talet. Räkna ut hur mycket du mat vid magsjuka.

Share your thoughts

0 Replies to “Lysrör led”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *